COPYRIGHT

Alle rechten zijn voorbehouden aan Anders Denken.

Niets van deze website mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de webmaster worden verveelvoudigd, overgenomen, gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt worden, op welke wijze dan ook.

Wij worden tevens beschermd door  welke ons in de gelegenheid stelt ónze teksten, elders op internet geplaatst, te lokaliseren. Wilt u info die u hier vindt op uw website plaatsen, kunt u ons te allen tijde toestemming vragen via ons mailformulier, daar op onze website ook teksten en afbeeldingen staan die juist wél voor verspreiding bestemd zijn.

De webmaster van Anders Denken heeft de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Op deze site worden soms afbeeldingen, tekst of opnames van derden gebruikt, deze zijn vrij van auteursrecht. Wanneer het gebruik hiervan desondanks in overtreding is met de auteurswet, stuur dan alstublieft een bericht via ons mailformulier. De afbeelding, tekst of het geluid wordt dan zo spoedig mogelijk van deze site verwijderd.

 

 

 

 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK

Bronnen - Contact - Disclaimer - Faq - Copyright