DISCLAIMER

De informatie die je op deze website vindt, heeft Anders Denken met de grootste zorg samengesteld. Toch kan er onverhoopt een fout of onvolledigheid in zijn geslopen. Anders Denken kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld. Ook voor eventuele fouten en onvolledigheden als gevolg van het niet goed functioneren van de website kan Anders Denken niet instaan.

Anders Denken verstrekt op deze website alleen informatie over haar eigen leven of overgenomen informatie van sites met dezelfde filosofie├źn en houdt zich het recht voor om daarin zonder mededeling vooraf wijzigingen aan te brengen.

Mocht u gebruik (willen) maken van onze healings, dan valt dit onder uw eigen verantwoordelijkheid. Wij raden u aan onze FAQ (Frequently Asked Questions) te lezen om misverstanden te voorkomen.

De website bevat soms verwijzingen naar andere websites, die niet door Anders Denken worden onderhouden en waar zij noch enige vergoeding voor ontvangt. Hoewel Anders Denken uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor de inhoud en het functioneren daarvan. Dat geldt ook voor de kwaliteit van producten of diensten die op deze sites worden aangeboden.

Je kunt er van op aan dat Anders Denken alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen. Anders Denken kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK

Bronnen - Contact - Disclaimer - Faq - Copyright