Vraag 1: Wat is Anders denken voor site en wat doen jullie?

Middels Spiegelogie kwamen we in 2005 in contact met 'een andere manier van denken'. Daarom kozen wij voor een website met de naam Anders denken.

Kun je 'Anders denken' leren?

Jazeker! Als je ook anders wilt leren denken, kun je starten met het handboek Spiegelogie van Willem de Ridder. Alleen het lezen van dit boek leerde mij stap voor stap mezelf een andere denkwereld aan te meten. Heb je na het lezen van het boek vragen, dan staan wij hiervoor uiteraard open. Ook kun je lid worden van onze facebook fanclub, waar we elkaar onvoorwaardelijk steunen.

Ik ben op zoek naar een fanclub in mijn woonplaats, waar kan ik die vinden?

John Peper van fanclub.nu werkt nog aan een pagina die een automatisch overzicht geeft van alle plaatsen waar een supportgroep actief is. Tot die tijd verzoeken zij je om een mailtje te sturen met naam, telefoon en adresgegevens. Zij zullen je binnen enkele dagen laten weten of er een support groep in de buurt is.

E-Mail: John Peper - info@fanclubs.nu

Let op: Soms lukt het niet (door allerlei filters bij providers) om kontakt te krijgen. Dan kun je bellen, John is te bereiken tussen 20.00-21.00 uur: 010 - 8119639 of 06 498 52 598

Vraag 2: Ik wil graag zélf een fanclub starten, waar kan ik de benodigde info vinden?

Hoe meer fanclubs hoe beter! Hier staat de meeste info die je nodig hebt.

Vraag 3: Ik ontvang mail van Anders Denken, maar heb hier (naar mijn weten) niet om gevraagd.

Anders Denken stuurt nooit mails uit zichzelf, tenzij je gebruik maakt- of hebt gemaakt van de 2-wekelijkse healings, aangegeven hebt dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen of op de hoogte wilt blijven van vernieuwingen. Wil je de mail(s) niet meer ontvangen of ontvang je deze onterecht, laat ons dit dan even weten via het contactformulier, we schrijven je dan direct uit.

Vraag 4: Ik wil graag actief meedoen met Anders denken, waar kan dit?

Op onze fanpage hebben we al onze activiteiten, websites, pagina's en groepen op een rij gezet. Je kunt fannen, dankbaarheidsberichten plaatsen, lid worden van onze weggeefwinkels etc etc.

Mijn vraag wordt hier niet beantwoord. Hoe kan ik jullie bereiken?

Mocht je na het lezen van deze veelgestelde vragen toch nog geen antwoord hebben gevonden op je vraag, laat het dan weten door je vraag te stellen via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK

Bronnen - Contact - Disclaimer - Faq - Copyright