Al is er veel veranderd in de tussentijd en zijn de Awards niet meer actueel, toch is Anders Denken trots op haar awards!

Onderstaande awards zijn gegeven voor onze oude website. Inmiddels de site aan het verhuizen, waarna we opnieuw aanvragen zullen doen voor keuring. We zijn benieuwd wat er dán uit komt, want hij is ons inziens een stuk mooier- en rustiger geworden ;-) 

***Vriendschapsaward 12 December 2007***

12 December 2007

Beste Jose,

Sitekeuring.NET heeft een nieuwe award geintroduceerd. Namelijk de Silver Star award. Iedereen die 37, 38 of 39 punten heeft gehaald, krijg voortaan de Silver Star award. Silver is onze meest uitgegeven award. Websites die bijna helemaal goed zijn, halen vaak op één onderdeel net geen Gold en krijgen dus Silver, terwijl een website die op veel meer onderdelen laag scoort (31, 32, 33 punten) ook Silver haalt. Dat contrast vinden wij te groot. Daarom mag vanaf nu iedereen die 37, 38 of 39 punten heeft gehaald de nieuwe Silver Star award voeren.

Aangezien u 37 punten heeft, mag uw website (Anders denken) vanaf nu de Silver Star award voeren.

Met vriendelijke groet,

Het Sitekeuring.NET Team

silver award nr. 5751 verleend door Siterecensie.com op 28 februari 2007

Geachte webmaster,

Wij hebben op uw verzoek de website "Anders denken" op woensdag 28 februari 2007 bekeken en wij vinden er het volgende van:

Vormgeving.

De site ziet er goed uit. De vormgeving is netjes en verzorgd.
Conclusie Dit is een interessante website. Goed gedaan vinden wij, maar de site is wel tamelijk druk en door het grote aantal onderwerpen minder overzichtelijk. "Niet het vele is goed maar het goede is veel."

Silver Award

Wij vinden dat deze website in aanmerking komt voor onze Silver Award.

21 februari 2007

Uw site (Anders denken) is gekeurd, daar is het volgende uitgekomen:

********** Gewonnen award: zilver **********
 
Cijfers:
 
Layout: 7
Laadtijd: 8
Gebruik van afbeeldingen: 9
Scripting: 6
Content: 7
 
Totaal: 37 punten
 
Uw site is gekeurd door: jgommans
 
November 2005: Uw site (Anders denken) is gekeurd, daar is een zilveren award uitgekomen.

 

 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK

Bronnen - Contact - Disclaimer - Faq - Copyright