LAAT HET KLEINE GELUK NIET AAN JE VOORBIJ GAAN, TERWIJL JE VERGEEFS WACHT OP HET GROTE GELUK!

BESTELLEN VAN BOEKEN OF CD'S GAAT BUITEN 'ANDERS DENKEN' OM EN HEEFT GEEN ENKELE INVLOED OP DE BESTELLING. WIJ NEMEN DAN OOK GEEN ENKELE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR DE BESTELLINGEN!
 
KLIK OP HET (LUISTER)BOEK, OF DE CD VOOR HET BESTELLEN ONLINE.


 

WILLEM DE RIDDER

HANDBOEK SPIEGELOGIE - ISBN 9789072455451 € 23,75
Lees alvast een paar pagina's - Lees recensies
Bestellen door op het boek te klikken (L)

SPIEGELOGIE-CD - ISBN 9789072455475 €18,50
Beluister / doe hier de gevoelservaring
Of download de CD hier €14,80
Bestellen door op de cd te klikken (M)

CD'S-LUISTERBOEK - ISBN 9789077770191 €22,50
Of download de CD
hier €18,-
Luister naar een track - Lees een recensie
Lees een interview n.a.v. de verschijning van dit luisterboek

"Ik zou zo graag" is een juweel van een geschenkboekje, dat iedereen op zonnige gedachten zal brengen. Bärbel Mohr laat ons in dit vol humor geschreven boekje zien hoe je de partners van je dromen, die perfecte baan of dat ideale huis en nog tal van andere dingen op een eenvoudige manier 'in gedachten naar je toe kunt halen' en als het ware bij het Universum kunt 'bestellen'.

Zij vertelt hoe je naar je innerlijke stem kunt leren luisteren, hoe je een diepere relatie met jezelf kunt aangaan en je leven op een positieve manier kunt inrichten. In dit boekje staan vele tips, kleine anekdotes en grappige verhaaltjes. In het laatste hoofdstuk staan een aantal korte positieve en meditatieve teksten, om bijvoorbeeld dagelijks voor het slapen gaan te lezen en te overdenken.
 
Een juweel van een geschenkboekje, dat iedereen op zonnige gedachten zal brengen!

Veel geluk met bestellen!
Bärbel Mohr

Boek, hardcover ISBN 9073140544 €10,20

NBD|Biblion recensie
Stel dat je je al je wensen, dromen en verlangens eenvoudig in vervulling kon doen gaan door bestellingen te plaatsen bij een soort kosmisch postorderbedrijf. Dat zou prettig zijn. Dit nu is precies het onderwerp van dit boekje. De auteur schrijft over eigen ervaringen, over vrienden en vriendinnen, citeert andere auteurs, haalt enkele oefeningen aan en meldt een paar keer dat we het ook zelf wel kunnen bedenken. In korte hoofdstukjes legt ze de techniek en de randvoorwaarden uit. Daarbij gaat het over ontspannen zijn en leren luisteren naar een innerlijke stem, maar ook over zulke uiteenlopende zaken als het buigen van lepels en bijna-doodervaringen. Het is een wat luchtig en vluchtig geschreven boekje dat misschien een ruggensteun kan zijn voor mensen die enigszins zwaar op de hand zijn of toe zijn aan een nieuwe orientatie op hun leven. Een tikje jammer is wel dat de wens om slordigheden in de tekst te corrigeren niet heel sterk heeft geleefd.

(Biblion recensie, D.C.J. Grabijn)

 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK

Bronnen - Contact - Disclaimer - Faq - Copyright