Willem de Ridder & partner Clary Kriek


Willem's homepage

 

Het is zover! Eindelijk heb je het Handboek Spiegelogie in handen. Het zoveelste boek waarin precies te lezen staat hoe jouw leven werkt. Het barst van dit soort boeken. Zo'n boek kan inspirerend zijn en je nieuwe inzichten geven, maar als je het uit hebt, gaat jouw leven weer zijn gewone gangetje. Ook dit boek zal geen enkele deuk maken, als je het alleen maar leest.
 
Toen sprookjesverteller Willem de Ridder tien jaar geleden Spiegelogie introduceerde, ontstonden er overal in het land fanclubjes. Geen fans van hem, maar van elkaar. De leden van de fanclubs steunen elkaar onvoorwaardelijk en houden elkaar een spiegel voor, vandaar de naam spiegelogie. Het is namelijk onmogelijk om je leven in je eentje te veranderen, maar door met een fanclubje één keer per week samen te oefenen, komt je vastgeroeste leventje weer in beweging. Duizenden mensen hebben dit aan den lijve ondervonden en zijn er zielsgelukkig mee. Daarom is er door heel wat mensen en bedrijven ongeduldig naar dit handboek uitgekeken. Nu is het zover en heb je het in handen!

Heb je het boek, de cd of luisterboek nog niet, dan zijn het allen zéker aanraders, daarom hieronder de afbeeldingen en directe linkjes om je te oriënteren.WILLEM DE RIDDER

HANDBOEK SPIEGELOGIE - ISBN 9789072455451
Lees alvast een paar pagina's - Lees recensies

SPIEGELOGIE-CD - ISBN 9789072455475
of download de CD
Beluister / doe hier de gevoelservaring

CD'S-LUISTERBOEK - ISBN 9789077770191
of download de CD
Luister naar een track - Lees een recensie
Lees een interview n.a.v. de verschijning van dit luisterboek

Let op: Wij hebben géén belang bij het verstrekken van deze info en nemen dan ook geen verantwoordelijkheid voor het bestellen, het zoekraken van bestellingen en/of prijswijzigingen.

Ga ook eens naar onze in augustus 2014 geactualiseerde startpagina voor online adressen om te fannen, een nieuw- of 2e-hands boek- cd of luisterboek te kopen of andere info te verkrijgen.

Ondanks dat je het handboek en/of CD hebt gelezen/beluisterd, raad ik je toch aan om samen met wat anderen één keer per week te oefenen. Daar kan niets tegenop. Zelfs in het bedrijfsleven ontstaan nu van die fanclubjes en de effecten zijn wonderbaarlijk. Na enige tijd ben je gewend om geen moeite meer te doen en is de hele wereld je fanclub geworden. Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan. Achterin het boek staat ook een uitgebreide gebruiksaanwijzing voor oefeningen die ook via de CD te doen zijn.

Bel 0595 - 423 838 of nog beter, ga naar
fanclubs.nu als je te weten wilt komen waar er een fanclubje in jouw beurt zit. Ook op deze site kun je onder 'fanclub contact adressen' kijken om jezelf aan een fanclubje te helpen.

WAT IS SPIEGELOGIE?


Hoe je je Macht kunt gebruiken om je Macht kwijt te raken
Er komen steeds meer machthebbers in ons land!

KEN JIJ DE NORMALE STAAT VAN JE LICHAAM?
 
Als je probeert terug te denken aan je jonge jaren, tot hoever kom je dan? Tot je tweede? Misschien tot je eerste? Zijn er mensen die hun geboorte kunnen herinneren? Ikzelf kan niet zover terug en de meeste mensen die ik erom vraag ook niet. Waarschijnlijk omdat herinneringen voor ons identiek geworden zijn aan denken en denken hebben we pas later geleerd. Lees verder >>>

 


 Print deze pagina

 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK

Bronnen - Contact - Disclaimer - Faq - Copyright